Des de l’Ajuntament de Berga s’informa que aquest cap de setmana hi haurà diferents alteracions del trànsit amb motiu d’actes diversos que es desenvoluparan a la ciutat entre aquest divendres i diumenge dia 25.

 

Així, aquest divendres dia 23 de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia amb motiu d’una manifestació estaran afectades algunes vies, que tot i no estar tallades, es recomana evitar circular-hi amb vehicle. Es tracta de la carretera Sant Fruitós, des de la rotonda Berga Sud fins a la carretera de Solsona, passant per la carretera Sant Fruitós fins a la cruïlla del carrer del Roser amb carretera Sant Fruitós i carrer del Roser fins a carretera de Solsona a l’alçada del carrer del Bruc.

 

El mateix divendres, de les 4 de la tarda a les 10 de la nit amb motiu de la descàrrega del bestiar de la Fira de Santa Tecla estarà tallat l’accés al trànsit rodat des de la plaça Viladomat (semàfors) fins al carrer Lluís Millet. També hi haurà restriccions d’estacionament a la mateixa zona per muntatge d’estands.

 

El dissabte 24 de les 4 de la matinada a les 10 de la nit amb motiu del desplaçament del Mercat Setmanal i de la Fira de Santa Tecla restarà prohibit estacionar des de la plaça Viladomat (semàfors) finsa la rotonda dels Bombers al passeig de la Vila de Casserres, així com al pàrquing superior de l’avinguda del Canal Industrial ja que estarà reservat pels vehicles expositors i en el cas de la plaça Cim d’Estela, per atraccions.

 

També restarà tallat a la circulació del trànsit rodat des de la plaça Viladomat fins a l’Avinguda del Canal Industrial en sentit descendent: Lluís Millet amb carrer Gran Via direcció passeig de la Indústria. Igualment estarà també tallat al trànsit el carrer Mestre Pedret des del carrer Pere II fins al passeig de la Indústria.

 

Amb motiu dels entrenaments que es faran en el marc del Campionat Internacional de la Copa Pirineus de Patins en línia, el mateix dissabte de les 12 del migdia a les 7 del vespre, estarà tallat al trànsit rodat i estarà prohibit estacionar al passeig de la Pau en sentit ascendent des de la rotonda Ballús fins a la plaça de la Creu, així com el carrer Pere III des del carrer Barcelona fins al passeig de la Pau i el carrer Barcelona des de Guillem de berguedà fins al carrer Josep Badia Sobrevies.

 

Pel que fa a diumenge dia 25, amb motiu de la Fira de Santa Tecla de les 7 del matí a les 10 de la nit estarà prohibit estacionar des de la plaça Viladomat fins a l’Ambulatori, així com també al pàrquing superior de l’Avinguda del Canal Industrial, destinats a vehicles dels expositors i a atraccions. I també estarà tallada la circulació del trànsit rodat des de la plaça Viladomat fins a l’Avinguda del Canal Industrial en sentit descendent: carrer Lluís Millet amb carrer Gran Via en direcció al passeig de la Indústria.

Amb motiu del Campionat Internacional Copa Pirineus Patins en línia, de les 7 del matí a les 4 de la tarda de diumenge estarà tallat al trànsit rodat i prohibit estacionar al passeig de la Pau en sentit ascendent des de la rotonda Ballús fins a la plaça de la Creu, així com també el carrer Pere III des del carrer Barcelona fins al passeig de la Pau, i també el carrer Barcelona des de Guillem de berguedà fins al carrer Josep Badia Sobrevies.